AMB BARRET... O SENSE

AMB BARRET... O SENSE

Precio Habitual: 29,00 €

Special Price 27,55 €

Estado: Disponible


Autores:
Colecciones:
Series:
Editoriales:

La Pilarín Bayés (Vic, 1941) és una de les il·lustradores més influents i populars de Catalunya, reconeguda especialment per haver publicat centenars de llibres educatius que han format diverses generacions de nens. Una autora inimitable i amb una gran personalitat, compromesa amb la societat i amb cada època viscuda, que ha rebut els guardons més importants i és part indiscutible del patrimoni
cultural del país.


Ara, per primera vegada, se´n recull la trajectòria humana i artística en un gran llibre ple de declaracions, anècdotes, fotografies familiars i, per descomptat, multitud de dibuixos i il·lustracions que abasten tota la trajectòria de l´artista i ens permeten admirar-ne l´evolució.


Els escriptors M. Àngels Ferrer i Jaume Vidal profunditzen en la vida i obra de la Pilarín per descobrir a través dels seus textos un personatge complex, treballador i sempre fidel a ell mateix, que ho ha il·lustrat pràcticament tot.


El llibre a més a més recull la seva extensa bibliografia i exposicions, i així esdevé l´obra definitiva per entendre una de les artistes clau de la cultura catalana contemporània.


- Inclou desplegable interior

- Conté més de 350 fotografies i imatges

- Edició en 3 idiomes: català, castellà, anglès

  • Características
  • Comentarios

Información adicional

ISBN 978-84-679-1170-1
Fecha de venta 3/4/2013
Formato Cartoné
Num páginas 288
Tamaño 25 x 29
Color Color

Escribir Tu Propia Opinión

Sólo usuarios registrados pueden escribir sus opiniones. Conéctese o regístrese
Sobre Nosotros

Descubre nuestra tienda

Norma Comics, fundada en 1983 en Barcelona, es una de las librerías especializadas en cómics más importantes de Europa, fundada por Norma Editorial. En sus más de 700 m2 se pueden encontrar las novedades y fondos de todos los editores españoles, así como una gran selección de merchandising y productos de regalo no solo relacionados con cómics, sino también con el mundo del cine, la TV y los videojuegos. En el año 2015 se amplió su espacio con la apertura de Glups!, un espacio de restauración y eventos que convierten a Norma Comics en todo un referente para los amantes de la cultura popular.


Dirección: Passeig de Sant Joan 9, 08010 Barcelona.

Tel: 93 244 84 23

Email: info@normacomics.com

 


Continuar comprando