LA CASA, de Paco Roca (Edició en Català)

LA CASA, de Paco Roca (Edició en Català)

Precio Habitual: 16,00 €

Special Price 15,20 €

Estado: En stockAutores:
Colecciones:
Series:
Editoriales:

Al llarg dels anys l amo omple de records casa seva, testimoni mut de la seva vida. I ell és també la fidel imatge d ella. Com les parelles que han viscut sempre juntes. Així que quan el seu ocupant desapareix per sempre, el contingut de la casa es paralitza per la pols i espera que el seu amo torni algun dia. Els tres germans protagonistes d aquesta història tornaran un any després de la mort del pare a la casa familiar on van créixer.


Tenen la intenció de vendre-la, però amb cada trasto que llencen s enfronten als records. Tenen por d estar-se desfent del passat, del record del pare, però també del seu propi. En aquesta nova obra de Paco Roca es perceben ressons autobiogràfics que sorgeixen d una necessitat d explicar una situació que ha tocat de prop l autor valencià, tal com ja li va passar amb Arrugues.

  • Características
  • Comentarios

Información adicional

ISBN 9788416251629
Fecha de venta 15/4/2016
Formato Cartoné
Num páginas 136
Tamaño 24,5x18 cm
Color Color

Sobre Nosotros - Cómics y Manga

Tour Virtual Norma Comics

Descubre nuestra tienda de cómics, manga y merchandising

Norma Comics, fundada en 1983 en Barcelona, es una de las librerías especializadas en cómics y manga más importantes de Europa, fundada por Norma Editorial. En sus más de 700 m2 se pueden encontrar las novedades y fondos de todos los editores españoles, así como una gran selección de merchandising y productos de regalo no solo relacionados con cómics, sino también con el mundo del cine, la TV y los videojuegos. En el año 2015 se amplió su espacio con la apertura de Glups!, un espacio de restauración y eventos que convierten a Norma Comics en todo un referente para los amantes de la cultura popular.


Dirección: Passeig de Sant Joan 9, 08010 Barcelona.

Tel: 93 220 01 24

Email: info@normacomics.com