Envío GRATIS en compras superiores a 29€

(Solo España península)

L´HIVERN DEL DIBUIXANT (Edició en Català)

L´HIVERN DEL DIBUIXANT (Edició en Català)

Precio Habitual: 16,00 €

Special Price 15,20 €

Disponibilidad: Agotado

Precio Habitual: 16,00 €

Special Price 15,20 €

Disponibilidad: AgotadoAutores:
Editoriales:
Series:

Paco Roca investiga a L’hivern del dibuixant el fet que els autors estrella de Bruguera deixessin l’editorial per fundar, en temps foscos, una revista que els fes més lliures.
La vida a Bruguera amb la dictadura de Franco com a teló de fons i el fet que els seus dibuixants estrella se n’anessin per fundar Tío Vivo, una nova revista que els permetés aconseguir més recursos, mantenir el control creatiu dels seus personatges... –obtenir més llibertat, en definitiva– com a metàfora del règim franquista, és el marc i l’essència de L’hivern del dibuixant, la nova obra de Paco Roca, Premi Nacional del Còmic 2008 amb Arrugas.
I és que en l’Espanya del 1957, ser historietista era un ofici. Els dibuixants no eren artistes, eren obrers de la vinyeta. Cobraven a tant la pàgina –o la vinyeta–, treballaven a preu fet, seguint uns patrons establerts i inamovibles. Renunciaven als originals i als drets d’autor en canvi dels diners cobrats. Però en aquell 1957 es va produir un fet que va trencar la monotonia i va sembrar l’esperança. Cinc extraordinaris historietistes, famosos pels seus personatges, van gosar rebel·lar-se.
Després d’un any i mig de treball gràfic i de documentació, Paco Roca ha aconseguit reflectir amb gran fidelitat l’ambient de l’època i recrear-ne els protagonistes amb un gran realisme.


 

  • Características
  • Comentarios

Información adicional

ISBN 9788415163091
Fecha de venta 19/4/2011
Formato Tapa dura
Num páginas 128
Tamaño 17x24 cm
Color Color

Sobre Nosotros - Cómics y Manga

Tour Virtual Norma Comics

Descubre nuestra tienda de cómics, manga y merchandising

Norma Comics, fundada en 1983 en Barcelona, es una de las librerías especializadas en cómics y manga más importantes de Europa, fundada por Norma Editorial. En sus más de 700 m2 se pueden encontrar las novedades y fondos de todos los editores españoles, así como una gran selección de merchandising y productos de regalo no solo relacionados con cómics, sino también con el mundo del cine, la TV y los videojuegos.


En el año 2018 recibió el premio a la mejor tienda de cómics del mundo ((Will Eisner Spirit of Comics Retailer Award).


Dirección: Passeig de Sant Joan 9, 08010 Barcelona.

Tel: 93 244 81 25

Email: info@normacomics.com

 


Continuar comprando